Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken

55 inch tv


Dit formaat tv - 140 cm beelddiagonaal - is ideaal voor in de woonkamer en van comfortabel groot formaat. De laatste jaren maken grote televisies, zoals de 55 inch televisies, steeds meer een opmars. Bij ons vind je daarom een ruim assortiment aan 55 inch tv's.


Wij werken alleen met topmerken samen. Hierbij kan je kiezen voor een LED tv van 55 inch, LED tv's zijn veruit de meest verkochte tv's. Een andere optie is te gaan voor het hypermoderne OLED voor nog betere beeldkwaliteit. Met OLED toont je scherm het diepste zwart, omdat iedere LED afzonderlijk wordt verlicht. Qua resolutie haal je met een 55 inch Full HD een televisie in huis met zeer scherp beeld. Wil je het nieuwste van het nieuwste? Ga dan voor Ultra HD tv's voor nóg 4 keer scherper beeld. Het beeld van deze televisies is enorm scherp en gedetailleerd. Onze 55 inch tv modellen zijn vaak Smart TV's, waarmee je eenvoudig kunt surfen op het internet en gebruik kan maken van apps. Natuurlijk beschikken deze modellen dan ook over Wi-Fi. Houd je van series? Geniet dan van Netflix. Ook kun je kiezen voor het moderne curved model in 55 inch, waarbij je via een gebogen tv extra veel diepte ziet. Het mooie aan deze moderne modellen is dat je het milieu ook een plezier doet: de energieklasse is voor het merendeel A+.
Weet je nog niet precies welk type 55 inch je wilt kopen? Filter gemakkelijk via onze uitgebreide filteropties om de voor jou perfecte tv te vinden. Zoek je een mooie aanbieding? Onze 55 inch tv's zijn enorm voordelig, en let daarnaast vooral goed op onze acties! Ook bezorgen we je nieuwe 55 inch televisie gratis. Bestel je voor 9 uur 's avonds op werkdagen, dan bezorgen we je nieuwe televisie de volgende dag thuis. Wil je je favoriete 55 inch model toch liever eerst met eigen ogen zien? Kom vooral langs in onze showroom in Naarden, waar onze specialisten al je vragen met passie beantwoorden!

Voor een 55 inch tv is de ideale kijkafstand de volgende:
Full HD: 278 - 348 cm
Ultra HD (4K): 167 - 236 cm
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top