Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken

65 inch tv


Wil jij voor de ultieme thuisbioscoop je huis niet meer uit? Dan zit je met een 65 inch televisie, beelddiagonaal 165 centimeter, helemaal goed.


Omdat je kiest voor een groot formaat is het van belang dat de beeldkwaliteit hoog is. Daarom zijn al onze 65 inch modellen LED tv's. Deze zijn daar bovenop ook nog eens energiezuinig. Wil je absoluut het nieuwste? Ga dan voor een 65 inch OLED tv, waarmee je geniet van het diepste zwart via miljoenen organische LED's. Daarnaast geniet je van hogere beeldkwaliteit dan bij een LED tv. Het overgrote deel van onze 65 inch televisies is Ultra HD, waarmee ze vier keer zoveel pixels hebben als een Full HD televisie. Zo beleef je het haarscherpe beeld extra intens. Vrijwel elke 65 inch tv is daarnaast Smart, met Wi-Fi, Netflix en de mogelijkheid in 3D te kijken voor een nog intensere ervaring. Zo geniet je heel gemakkelijk van je favoriete films, series en nog veel meer! Wil je je kijkervaring nog intenser maken? Met onze 65 inch curved modellen ervaar je door het gebogen beeldscherm meer diepte.

Gebruik onze uitgebreide filteropties om gemakkelijk de voor jou perfecte 65 inch televisie te kiezen. Wij werken nauw samen met de bekendste merken van Nederland en bij ons vind je dan ook de scherpste prijzen. Heb je je keuze kunnen maken? Wij bezorgen je nieuwe 65 inch televisie natuurlijk kosteloos. Voor 9 uur ‘s avonds besteld op werkdagen, betekent de volgende werkdag al in huis! Wil je de televisie liever eerst in het echt bekijken, kom dan gerust langs in onze showroom in Naarden, waar onze specialisten je uitgebreid kunnen informeren over je favoriete 65 inch model!

De ideale kijkafstand voor 65 inch tv's is:
Full HD: 330 - 413 cm
Ultra HD: 198 - 281 cm
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top