Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 november 2016

Heos HomeCinema nu met € 200 korting!

Heos by Denon is nieuw bij Plasma-discounter.nl, en daarom nemen we graag even de tijd om jou uit te leggen wat dit draadloos muzieksysteem zo speciaal maakt. Maar dat is niet het enige. Bovendien krijg je op de Heos HomeCinema set nu namelijk maar liefst € 200 korting!

Heos HomeCinema

HEOS HomeCinema

Best Reviewed op Kieskeurig.nl

De geavanceerde soundbar en wireless subwoofer zorgen voor het allerbeste TV-geluid dat je je kunt wensen. De subwoofer kan overal in de kamer geplaatst worden en zorgt voor krachtige, diepe bastonen. Voor spectaculair geluid bij jouw favoriete films en series. Helemaal draadloos.

Actie: HEOS HomeCinema nu met € 200 korting!


HEOS 1 met GO PACK

De HEOS 1 is de kleinste speaker van HEOS by Denon, maar ís wél als enige uit te breiden met een Go Pack. Dit betekent dat jij je wireless speaker kunt opladen, en vervolgens als bluetooth-speaker buitenshuis gebruikt. Hiermee is de HEOS 1 een multiroom-speaker en bluetooth-speaker in één; the best of both worlds.
Bestel de HEOS 1 in zwart met Go Pack, of in wit met Go Pack.

HEOS 1 Black nu extra voordelig als duo-set, met maar liefst 25% korting! (ook in het wit natuurlijk)

HEOS 1 gopack

HEOS 3

Dankzij de mix van 2 full-range drivers en 2 Klasse-D versterkers, zorgt de HEOS 3 voor groots en helder geluid. Of je nu streamt van muziekdiensten als Spotify, Deezer of Soundcloud, de muziek vanaf je telefoon luistert via je thuisnetwerk, tunes speelt via bluetooth of bronnen aansluit met de USB- of AUX-ingang.
De HEOS 3 van Denon is ideaal voor middelgrote ruimtes, zoals je slaapkamer, je keuken of je kantoor.

Bestel de HEOS 3 in zwart of wit

HEOS 3

HEOS 5

De slanke, elegante HEOS 5 is uitgerust met 4 drivers, een passieve radiator en 4 Klasse-D versterkers. Hiermee geeft de speaker geweldig geluid, ook grote ruimtes. Net als de overige speakers van HEOS by Denon stream je muziek via muziekdiensten, luister je via de app op je thuisnetwerk, en is de speaker bovendien te verbinden via bluetooth, USB en AUX.

Alle HEOS-speakers zijn te groeperen via het multiroom-systeem. Zo luister je in elke ruimte van je huis naar andere muziek, of speel je juist overal tegelijk jouw favoriete nummers.

Bestel de HEOS 5 in zwart of wit

HEOS 5

HEOS 7

De HEOS 7 is écht het beste van het beste. Deze speaker is perfect geschikt voor elk feest of evenement, maar ook voor iedereen die alleen het beste, grootste en vetste geluid wil. De 5 actieve drivers met 2 precisietweeters, 2 midwoofers, 1 subwoofer en 2 passieve radiators zorgen voor spectaculair geluid met de beste basversterking.

Bestel de HEOS 7 in zwart of wit


HEOS 7

Bekijk alles van Denon
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top