Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken

Onkyo


Wil jij je tv aanvullen met uniek audio apparatuur? Onkyo heeft een ruim assortiment met audio apparatuur boordevol kwaliteit.


Onkyo

Onkyo bestaat al sinds 1946 en is een Japans merk dat zich specialiseert in audio apparaten. Het bedrijf is gevestigd in Japan. Onkyo is een innovator die excellente producten ontwikkeld van hoge kwaliteit. In 1950 bereikte ze haar eerste succes met een Hi-Fi audiospeler. Sindsdien heeft Onkyo nog veel meer successen gehad en hele serie Hi-Fi audio apparatuur ontwikkelt. De producten van Onkyo zijn makkelijk in gebruik en leveren optimale prestaties.

In het assortiment van Onkyo vind je verschillende audio producten. Bij ons vind je van Onkyo:
- Home cinema sets
- Soundbars
- Receivers

Onkyo home cinema set

Een Onkyo home cinema set zorgt ervoor dat je helemaal ondergedompeld wordt door een prachtig 3D geluid. Daarnaast beschikt een home cinema set van Onkyo over een draadloze subwoofer. En door de bluetooth aansluiting kun je ook gewoon muziek streamen vanaf je smartphone, tablet en laptop. De Onkyo LS-3100 is een echt plaatje. De home cinema set heeft een super luxe uiterlijk. Bovendien is hij erg compact waardoor hij weinig ruimte inneemt. Hij is erg makkelijk in gebruik. Sluit je home cinema set direct aan op je tv en kijk al je films met 3D surround geluid.

Onkyo soundbar

Een soundbar is gemakkelijk onder de tv te plaatsen en zorgt voor een prachtig helder 3D geluid. Dit geluid kun je helemaal optimaliseren naar eigen wens voor films, muziek en het nieuws. De soundbar heeft een bluetooth systeem waardoor je draadloos muziek kunt streamen van andere apparaten. Daarnaast beschikt de soundbar ook over een USB aansluiting. De Onkyo LS-B50 is een voorbeeld van een zeer goede soundbar. Dankzij AuraSphere geniet je tijdens het kijken van films of het luisteren van muziek van het beste geluid. Bovendien is hij gemakkelijk te installeren, omdat er maar één kabel nodig is!

Onkyo receiver

Met een Onkyo receiver kun je eindeloos genieten van jouw media. Je kunt onder andere eenvoudig jouw favoriete muziek naar het apparaat streamen vanaf je smartphone. Daarnaast kun je ook video’s en films van je laptop laten afspelen door de receiver. Maar hij ondersteunt niet alleen je laptop en smartphone, hij ondersteunt ook internet radio. Zo kun je genieten van content van over de hele wereld! De Onkyo TX-NR535 is een voorbeeld van een Onkyo receiver met internet radio. Daarnaast ondersteunt hij 4K videoformaat en beschikt hij over een hoge resolutie audio- en 3D video-codecs.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top