Jouw ervaring telt voor ons
9,3
Officiele dealer van topmerken

Vogels wandsteunen voor een complete 3D kijkervaring

Optimaliseer je 3D kijkervaring met de nieuwe wandsteunen van Vogel's. Met de nieuwe muurbeugels uit de THIN en WALL serie kun je je tv draaien én kantelen om de ideale kijkhoek te vinden.

Je kijkpositie is belangrijk

Je 3D televisie weergeeft 3D beelden door twee beelden po het scherm over elkaar heen weer te geven. Dit brengt de diepte van een 3D bioscoopervaring naar je woonkamer. Om dit goed te ervaren is het belangrijk dat je recht voor je televisie zit. Wanneer je niet recht voor de tv zit gaat het 3D effect verloren of zie je hinderlijke flikkeringen.

Kleinere draai, optimaal genieten van tv kijken

Met de muurbeugels van Vogel's pas je in een handomdraai je kijkhoek aan door het scherm in de juise positie te draaien. Al je meubilair kan gewoon blijven staan en je kan zitten waar je maar wilt. Geniet van het beste 3D effect, waar je ook zit. Vogel's heeft een breed assortiment wandsteunen voor de beste 3D kijkervaring, zelfs tot maar liefst 80 inch.

Unieke voordelen

Vogel's staat al jarenlang bekend om het hoogwaardige design en de innovatieve producten. Vogel's, een Nederlandse onderneming, heeft al 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van steunen en bevestigingssystemen waarmee je nog meer geniet van audio-, video-, en multimedia apparatuur. Kies je voor een muurbeugel van Vogel's, dan kies je voor kwaliteit. Vogel's biedt unieke voordelen zoals levenslange garantie, hoge kwaliteit en eenvoudige installatie.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top