Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 oktober 2010

3D Blu-ray films steeds groter aanbod

Aan een 3D tv zonder 3D content heb je niet zoveel. Maar daar hoef je je niet druk om te maken! De komende tijd zullen namelijk steeds meer 3D Blu-ray films op de markt verschijnen.

GfK Benelux verwacht dat aan het eind van het jaar ongeveer 110.000 3D televisies in de woonkamers van Nederland staan. Blu-ray is het ideale middel om 3D bioscoop films in perfecte beeldkwaliteit over te brengen in je woonkamer. De vraag naar deze 3D Blu-ray films stijgt dan ook enorm, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Van steeds meer films wordt daarom tegenwoordig ook een 3D versie gemaakt, die vervolgens op Blu-ray te koop is. Ook veel oude films worden omgezet naar 3D films en verkocht op een Blu-ray disk. De eerste titels liggen nu al in de winkel.

3D Blu-ray speler

Een Blu-ray speler die geschikt is voor 3D Blu-ray disks speelt natuurlijk ook gewone Blu-ray Disks, DVD’s en CD’s af. Om van films op Blu-ray 3D te genieten, heb je een 3D tv en een 3D Blu-ray speler nodig. Er is inmiddels een ruim assortiment 3D Blu-ray spelers beschikbaar. Zelfs op een PlayStation 3 kun je na de laatste firmware update ook 3D Blu-ray films bekijken. Kijk voor ons ruime aanbod aan 3D Blu-ray DVD spelers en 3D tv’s hier.

3D films

Verwacht op 3D Blu-ray dit jaar worden in ieder geval de films Cats & Dogs 2, Alice in Wonderland, Sammy’s Adventures, Baas in Eigen Bos, Het regent Gehaktballen, Monster House, The Polar Express, Clash of the Titans, A Christmas Carol, Bolt en IMAX Deep Sea.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top