Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 juli 2012

3D kijken zonder bril met Toshiba!

Tv kijken in 3D is natuurlijk helemaal te gek. Iets minder is het brilletje dat op moet om 3D beelden te kunnen waarnemen. Daar heeft Toshiba een oplossing voor gevonden: de eerste 3D televisie waar geen speciale bril bij nodig is! Gewoon verkrijgbaar bij Plasma-Discounter.nl.

Toshiba 55ZL2G 3D tv

Het gaat hier over de Toshiba 55ZL2G Quad Full HD televisie. Deze televisie heeft een beeldformaat van maar liefst 55 inch (140 cm) en de beeldresolutie is maar liefst vier keer hoger dan bij een Full HD Smart tv! Behalve dat door de resolutie van deze Toshiba televisie 2D beelden nog scherper worden weergegeven, is deze ook in staat om 2D beelden om te zetten naar 3D. Daarnaast beschikt de tv nog over 4 HDMI aansluitingen mét ondersteuning voor 3D. Een echte must-have voor 3D liefhebbers dus én perfect om met de hele straat het EK op te gaan kijken natuurlijk!

televisiewinkel.nl

Benieuwd hoe deze Toshiba 3D tv zonder bril er in het echt uitziet? Kom dan langs bij ons in Naarden en ervaar het zelf! Ben je helemaal zeker van je zaak? Bestel dan deze geweldige 3D televisie online.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top