Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 mei 2011

3D-tv kijken doe je thuis!

Een 3D-film in de bioscoop kijken is een echte beleving. Voor je gevoel zit je midden in de film, vliegen de kogels je om de oren en vult het geluid de hele zaal. Maar hoe haal je die echte 3D-bioscoop ervaring in huis? Kortom wat heb je thuis nodig voor die ultieme 3D- bioscoop ervaring? Plasma-Discounter.nl geeft tips.

3D-televisie

Als eerste een 3D-tv, dat spreekt voor zich. Sony, LG, Samsung, Sharp, Panasonic en Philips brengen dit jaar innovatieve modellen op de markt die jouw 3D-evaring nog intenser maken. De topmodellen? Wat dacht je bijvoorbeeld van de Samsung UE55D8000, de Sony 55EX720 en de LG 55LW650S?

3D Blu-ray of 3D home cinema set

Naast een 3D tv heb je een bron nodig die 3D blu-ray discs kan afspelen. Sony heeft geweldige 3D home cinema sets, zoals de Sony BDV-E880. Met deze set haal je gegarandeerd die levensechte bioscoopervaring bij jou in huis!

3D-bril

Dan de 3D-bril, want die heb je nog steeds nodig. Steeds meer merken introduceren comfortabele brillen. Neem LG met de Cinema 3D- bril, een batterijloze bril die je niet hoeft op te laden. Handig! Daarnaast is deze bril heel licht, comfortabel bij een lange 3D film.

3D accessoires

Voor optimale 3D beeldkwaliteit gebruik je een High Speed HDMI kabel (HDMI 1.4). Deze ondersteunt 3D en geeft mooiere kleuren.Haal 3D in huis en maak van televisie kijken een beleving!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top