Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 december 2009

Actie: Sloop je tv en plaats het filmpje op YouTube.nl

De verkoop van platte televisies gaat maar door. Wij vragen ons af waar de oude tv’s blijven. Gaan ze naar de kringloop, worden ze doorverkocht of gaan ze naar de stort? Wat doe jij met je oude tv? Laat het ons zien! Sloop je tv voordat deze het huis uitgaat, doe dat op originele wijze en maak kans op een nieuwe Samsung 40B6000 LED tv of een van de andere geweldige prijzen die Tom Coronel gaat uitreiken!

Filmpje maken

Wat moet je doen? Maak een stoer, grappig, maf, cool, zielig of juist vrolijk filmpje – met jezelf in de hoofdrol – over de sloop van je eigen tv. Zet dit filmpje voor 15 januari 2010 op YouTube.nl en schrijf je in op www.sloopjetv.nl.Geef je filmpje een originele titel met het woord ‘tv’ of een variatie daarop en maak kans op die geweldige Samsung 40B6000 LED tv!

Voorwaarden

Het filmpje mag maximaal 3 minuten lang zijn en moet op YouTube staan. Kij voor de overige voorwaarden op www.sloopjetv.nl.

Wat valt er te winnen?

De vakjury maakt uiterlijk 1 februari 2010 de winnaars bekend. Zij krijgen de prijzen door Tom Coronel persoonlijk uitgereikt. Het winnende filmpje ontvangt de nieuwe Samsung 40B6000 LED tv!

Voor meer informatie kijk je op www.sloopjetv.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top