Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 februari 2010

Actie Sloop je tv Tom Coronel daverend succes!

De actie ‘Sloop je tv’ van www.plasma-discounter.nl heeft daadwerkelijk alle verwachtingen overtroffen. Een maand lang kreeg iedereen de tijd om zijn of haar oude televisie op originele wijze te slopen, dit te filmen en op www.sloopjetv.nl te plaatsen. Plasma-discounter.nl werd overspoelt met filmpjes en had een zware taak met het selecteren van een winnaar. Maar… het is gelukt. De winnaar ontvangt zondag 14 februari a.s. om 10.30 uur de hoofdprijs: een Samsung 40B6000 LED tv!

“We hebben ruim 120 inzendingen ontvangen met de meest innovatieve, creatieve, originele en lachwekkende manieren om een oude tv te slopen”, lacht Tom Coronel. “Met een paar man hebben we dagen en zelfs een nacht lang creatieve, originele maar vooral hilarische inzendingen bekeken. Echt ongekend hoe creatief iedereen geweest is. Ik heb echt een aantal keren gedacht: hoe verzint iemand dit! Geweldig!”

Sloop je tv

De actie was helder en duidelijk: sloop je oude tv op originele wijze, maak hier een filmpje van, zet die op YouTube en plaats de link opwww.sloopjetv.nl. Onder de drie meest creatieve en originele inzendingen zouden een Samsung 40B6000 LED tv (1e prijs), een Toshiba 32 inch LCD tv (2e prijs) en een Nintendo DSi (3e prijs) verdeeld worden.

Vijf prijswinnaars in plaats van drie

“Ik zag filmpjes voorbij komen met jongensachtige streken die ík zelfs niet had kunnen bedenken. Daadwerkelijk hilarisch! Dat maakte de keuze behoorlijk lastig!”, gaat Coronel verder. “Daarom hebben we ervoor gekozen om de top 3 te veranderen in een top 5. Het gevolg is wel dat de uitslag iets op zich heeft laten wachten, helaas. Maar Valentijnsdag leek ons een mooie dag om mensen in het zonnetje te zetten!”

Prijsuitreiking

Zondag 14 februari a.s. om 10.30 zal Tom Coronel persoonlijk de prijzen aan de winnaars overhandigen. De prijsuitreiking vindt plaats in de showroom van televisiewinkel, Bronsstraat 10 in Naarden. Naast de Samsung 40B6000 LED tv, Toshiba 32 inch LCD tv en de Nintendo DSi wordt er ook een Blu-ray speler van LG en een Logitech Harmony One afstandsbediening uitgereikt.

Winnaars:

De winnaars zijn bekend en we mogen de volgende mensen feliciteren.
 • Johan de Jong
  Eerste plaats (Samsung 40B6000 LED tv)
 • Marco van Mook
  Tweede plaats (Toshiba 32 inch LCD tv)
 • Vincent van Haren
  Derde plaats (Blu ray speler van LG)
 • Boi Oskam
  Vijfde plaats (Logitech Harmony One)
Nieuwsgierig naar de filmpjes? Bekijk ze op www.sloopjetv.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top