Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 oktober 2012

Alles over televisies!

Je hebt vast weleens van de termen Smart TV, Full HD, LED televisie enzovoorts gehoord, maar wat betekent het nou allemaal precies? Plasma-Discounter.nl licht een aantal belangrijke televisietermen toe.

Smart TV

Steeds populairder wordt de televisieterm Smart TV. Met Smart TV profiteer je van een ruim aanbod aan entertainment en applicaties. Merken als Samsung, LG, Philips en Sony breiden hun assortiment steeds verder uit. Zo beschik je met Smart TV o.a. over diverse lifestyle applicaties, interactieve games en gezinsentertainment, kortom voor ieder wat wils.

Full HD 1080p

Full HD 1080p zegt iets over de resolutie van je televisie. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper en beter de beeldkwaliteit. Door de bijna dubbele pixelresolutie ten opzichte van HD televisie geeft Full HD 1080p een scherpere, betere beeldkwaliteit. Details worden haarscherp weergegeven en je bekijkt jouw favoriete film vanuit een geheel anders perspectief. Laat je verleiden!

LED-technologie

LED technologie is een revolutie in beeldkwaliteit en een flinterdun design. LED televisies garanderen glasheldere beelden, diepere zwarttinten en ongekende realistische kleuren. Daarnaast is een LED tv 40% energiezuiniger dan een televisie met LCD technologie. Ook bespaart een LED televisie ruimte door zijn flinterdunne design.

Waarom HDMI?

HDMI is de enige aansluiting die geschikt is voor ongecomprimeerde HD-video en -audio kanalen. Dit ongecomprimeerde , volledig digitale signaal staat garant voor de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. Een HDMI-kabel is eenvoudig aan te sluiten, voorkomt een wirwar aan kabels en is eenvoudig met één afstandsbediening te bedienen.

Energiezuinige televisies

Je gelooft het misschien niet, maar het lijkt wel dat hoe meer mogelijkheden een televisie heeft, hoe energiezuiniger deze is. De Smart televisies van nu zijn enorm energiezuinig en vallen in energieklasse A en soms zelfs in klasse A+.
televisiewinkel.nl
televisiewinkel.nl heeft een ruim assortiment van standaard televisies tot 3D televisies en van home cinema sets tot tv-meubelen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij televisiewinkel.nl! Wil je meer weten over de vele mogelijkheden van een televisie of heb je nog vragen? Kom langs in Naarden en laat je informeren door ons getrainde personeel.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top