Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 februari 2011

Amerika lanceert tweede 3D kanaal!

Afgelopen weekend is er in Amerika een nieuw 3D kanaal gelanceerd dat 24 uur per dag 3D content uitzendt. Dit 3D kanaal is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Discovery, Sony en IMAX. Het nieuwe 3D kanaal heet ‘3net’ en kan worden bekeken met een DirecTV abonnement. In Nederland lanceerde Ziggo eerder een 3D kanaal, dat slechts enkele maanden te zien was. Op 5 januari jl. werd de stekker hier weer uitgetrokken.

3net

Terwijl het 3d kanaal van Ziggo in Nederland weinig succesvol was, is 3net al het tweede 3D kanaal in de Amerika. Vandaag wordt het aanbod zelfs uitgebreid naar drie kanalen met de lancering van ESPN 3D! Gister is 3net om 20.00 (lokale tijd) gestart met een nieuwe tv show, volledig in 3D! De initiatiefnemers menen tegen het einde van 2011 de grootste bibliotheek van 3D entertainment te bieden. Wanneer de 3D knalen komen overwaaien naar Nedreland is de nog de vraag..

De reden voor het stoppen van het Nederlandse 3d kanaal had volgens Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar te maken met problemen in de sfeer van de contentrechten.”
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top