Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 juni 2008

Barbecue Demo Dagen bij Barbequeshop.nl

BarbequeShop.nl organiseert op vijf zaterdagen in mei en juni de Barbecue Demo Dagen. Wil jij de ins- en outs weten van een Weber, Barbecook, Patton, Outdoorchef, Boretti of Big Green Egg? Of genieten van de heerlijke BBQ gerechten die topkoks bereiden? Kom dan naar de Barbecue Demo dagen bij BarbequeShop.nl in Naarden.

Barbecue Demo Dagen

De zomer is begonnen en in Nederland betekent dat, dat we massaal gaan barbecueën. Nu weet iedereen wel in de basis hoe een barbecue werkt. Toch kun je er vaak veel meer uithalen dan je in eerste instantie denkt.

Bekende bbq merken

Om alle mogelijkheden van de diverse merken en hun barbecues te laten zien organiseert BarbequeShop.nl ook dit jaar weer hun bekende Barbecue Demo Dagen. Op deze dagen presenteren o.a. Weber, Patton, Borretti en Barbecook hun barbecues. Tijdens deze happening leggen de merken – uiteraard - uit hoe hun barbecues werken. Je ziet hoe je het maximale uit een BBQ kan halen terwijl je ondertussen geniet van allerhande barbecue lekkernijen die topkoks op die dagen bereiden. Demonstraties, shows en gelegenheid tot vragen stellen? Het kan allemaal op de Barbecue Demo Dagen van BarbequeShop.nl.

Andere barbecue dagen bij BarbequeShop.nl

Patton en Outdoorchef zijn de eerste in een rij van vijf ‘BBQ Demo Dagen’ die BarbequeShop.nl organiseert. Zaterdag 7 juni presenteert Borretti, bekend van de exclusieve gasfornuizen, diverse barbecues in Naarden, op 14 juni is het de beurt aan Barbecook, op 21 juni WEBER en op 28 juni is het de beurt aan de hekkensluiters: Big Green Egg en Broil King!

Agenda

31 mei: Patton Demo Dag - geweest
7 juni: Borretti Demo Dag - geweest
14 juni: Barbecook Demo Dag - geweest
21 juni: Weber Demo Dag - geweest
28 juni: Big Green Egg en Broil King Demo Dag - geweest

Lokatie

De Barbecue demo dagen worden gehouden bij BarbequeShop.nl op de Bronsstraat 8A in Naarden. Iedereen is welkom. Geen entreekaart nodig.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top