Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 augustus 2012

Beste geteste televisies in augustus

De Consumentenbond heeft deze maand weer televisies getest en een aantal daarvan zijn bekroond met de titel ‘Beste uit de Test’. Lees snel welke tv’s als beste uit de test kwamen en waarom.

'Beste uit de Test' volgens de Consumentenbond

LG 47LM960V
De beedkwaliteit van de LG 47LM960V is volgens de Consumentenbond ruim voldoende. Dankzij ‘motion enhancement zijn de HD-beelden bovendien vloeiend. Ook de geluidskwaliteit kreeg een ruime voldoende. Foto’s bekijken via een USB-stick of geheugenkaartlezer gaat uitstekend. Ook alle andere mogelijkheden, zoals onder andere SmartTV, DLNA, live pauzeren en terugspoelen, zijn heel gemakkelijk in het gebruik. Kortom een zeer gebruiksvriendelijke televisie met ook nog een prachtige beeld- en geluidskwaliteit volgens de Consumentenbond.

Samsung UE40ES6800
Ook de Samsung UE40ES6800 kreeg van de Consumentenbond het predicaat ‘Beste uit de Test’. Deze televisie heeft een beelddiagonaal van 102 centimeter en is tevens geschikt voor het kijken van 3D beelden. De beeld en geluidskwaliteit werden beoordeeld met ‘ruim vodoende’ en de HD beelden werden als zeer prettig en vloeiend ervaren. Foto’s kijk je eenvoudig via USB of je geheugenstick en de televisie is over het algemeen zeer prettig in gebruik.

Samsung UE46ES6800
Ook de iets grotere uitvoering van UE40ES6800 kreeg de titel ‘Beste uit de test’. Voor deze televisie gelden uiteraard dezelfde pluspunten. Het enige verschil is dat deze televisie net iets groter is, hij heeft namelijk een diagonaal van 117 centimeter.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top