Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 oktober 2012

Beste home cinema sets volgens de Consumentenbond

De Consumentenbond heeft weer een aantal van onze home cinema sets getest! Ze werden onder andere getest op gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en energieverbruik. Lees snel welke als Beste uit de Test kwamen en welke de titel Beste Koop kregen.

De resultaten

Samsung HT-E5500
Deze home cinema set kreeg maar liefst twee titels: Beste Koop en Beste uit de Test. De tuner van de Samsung HT-E5500 heeft een goede gevoeligheid. En zowel in de stereo als de surround-modus is de geluidskwaliteit erg goed. Verder speelt hij ook blu-rays af met AVCHD en is de set eenvoudig te bedienen via je smartphone (zowel android als iPhone)

Sony BDV-NF620
Ook de Sony BDV-NF620 kwam als beste uit de test. Deze home cinema set van Sony produceert een krachtig geluid en heeft een stijlvol uiterlijk. Bovendien beschik hij over extra functies en kun je hem net als de HT-E5500 besturen met je smartphone.

Panasonic
De Panasonic SC-BTT282 kreeg ook de titel Beste koop. Deze home cinema set haalt de bioscoop in je huis. Geniet van 3D Cineme Surround met een krachtig diep basgeluid. Verder sluit je gemakkelijk andere apparaten of een harde schijf aan. De ingebouwde Wi-Fi zorgt voor nog meer mogelijkheden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top