Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 september 2009

Beste LCD en plasma televisie juli 2009

Elke maand krijgen een aantal producten op Kieskeurig het predikaat ‘Best Reviewed’. At betekent dat het product van alle producten in die groep het beste beoordeeld is door de bezoekers van Kieskeurig. We bekijken hier de best reviewed LCD en plasma tv van de maand juli 2009!

Best Reviewed LCD TV

In de maand juli kreeg de Sony KDL-40W5500 - door de bezoekers van Kieskeurig – de beste beoordeling in de categorie LCD tv’s. Dit model werd in 2009 geïntroduceerd en is een 40 inch Full HD LCD tv met 1 analoge tuner, 4 HDMI aansluitingen, een S-video aansluiting en 2 component ingangen. Verder beschikt de tv over DVB-T, DVB-C en DVB-C (HD). Het maximale energieverbruik van deze Sony is 131 watt. Wilt u een LCD TV die nog energiezuiniger is, dan raden wij u een LED tv aan. Voor meer informatie over LED tv’s verwijzen wij u naar desbetreffende categorie.

Best Reviewed plasma tv

De Pioneer PDP-LX5090 kreeg in diezelfde maand juli de beste beoordeling in de categorie plasma televisies. Deze schitterende Full HD tv is een 50 inch model uit 2008 en heeft een analoge tuner, 3 HDMI aansluitingen, 1 component ingang en is voorzien van DVB-T. Wilt u ook een plasma tv, maar twijfelt u over het energieverbruik? Check dan de nieuwe energiezuinige Neo PDP plasma tv’s. Die besparen tot wel 50% op energie!

Over Kieskeurig.nl

Kieskeurig is een vergelijkingssite met duizenden producten en webwinkels in hun bestand. Wilt u weten wat de ervaringen van anderen met een bepaald product zijn, dan is dit de aangewezen site voor meer informatie! Kijk voor meer informatie op www.kieskeurig.nl!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top