Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 31 januari 2014

Bij aankoop van een Philips E5 of HTL9100 een Douglas cadeaubon!

Tijdens de actieperiode ontvang je bij aankoop van een Philips e% of HTL9100 een Douglas cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Fidelio E5

De Philips Fidelio E5 zijn stijlvolle luidsprekers die je huiskamer vullen met echt Surround Sound. Ga op in de muziek en beleef films alsof je midden in de actie zit dankzij de HDMI aansluitingen. De E5 heeft een moderne uitstraling en is met echt hout afgewerkt. Ook kan je met deze set muziek streamen!

HTL9100

Met deze Philips soundbar geniet je van draadloze muziek met Surround Sound. Plaatst de luidsprekers waar je wilt, want met deze draadloze set bepaal je je eigen indeling. Sluit de HTL9100 via HDMI aan voor perfect beeld en geluid!

Gratis cadeaubon van de Douglas t.w.v. 50 euro

Wanneer je in de actieperiode van 1 februari t/m 28 februari 2014 een van de bovenstaande actieproducten koopt, ontvang je een gratis cadeaubon van de Douglas. Ga naar Philips.nl-acties en meld je aan. Tijdens het registreren dien je een foto of scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden. Lees hier meer over deze actie en de actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top