Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 13 oktober 2014

Bij aankoop van een Philips PFK6609-tv gratis 2e 56 cm LED tv!

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie? Koop nu een actiemodel uit de Philips 6600-serie en je krijgt er gewoon een tweede gratis televisie bij! Geniet niet alleen van een prachtige televisie in je woonkamer, maar plaats er ook eentje in je eigen slaapkamer of in de slaapkamer van je kinderen!

Gratis Philips televisie bij aanschaf van een nieuwe!

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie? Neem dan een kijkje bij de Philips 48PFK6609 en 55PFK6609! Met deze televisies juich jij jouw team naar de overwinning. Deze Philips Smart Full HD LED tv met Ambilight laat je meeleven met alles wat je op televisie ziet. Daarnaast is die voorzien van levendige 3D-beelden en maak je verbinding met al jouw favoriete app voor de ultieme Smart-ervaring.

Het wordt nu nog leuker om een nieuwe Philips televisie aan te schaffen, want schaf jij een actiemodel aan dan krijg je er een gratis tweede televisie bij!

Actievoorwaarden

Bij aankoop van een Philips actiemodel krijg jij in de actieperiode van 9 oktober tot en met 30 november 2014 een gratis 2e 56 cm LED tv bij. Onderstaande modellen doen mee aan de actie:
    48PFK6609
    55PFK6609


Via de actiesite van Philips kan je je televisie registreren. Zorg ervoor dat je de aankoopnota van je nieuwe televisie goed bewaard, want deze moet je opsturen samen met je bevestigingsmail. Het adres waar je de documenten naartoe moet sturen vind je in de bevestigingsmail van Philips. Na uiterlijk 4 weken ontvang jij je tweede televisie thuis! Lees hier alle actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top