Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 november 2009

Binnenkort verwacht: LG 15 inch OLED scherm

LG introduceert binnenkort een nieuw 15 inch OLED scherm. Net als bij LED tv genereren de beeldpunten in een OLED televisie zelf licht waardoor er geen achterverlichting nodig is. Het resultaat? Een extreem platte tv. Ook deze nieuwe LG OLED tv zal zich onderscheiden dankzij de extreem platte ‘look’ en de fantastische beeldkwaliteit!

LG gaat door

Uit het motto ‘TV zonder grenzen’ kwam de nieuwe SL9000-serie. Deze geweldige borderless tv is het vlaggenschip van de LG stal. Maar de OLED tv doet daar nog een schepje bovenop. Dit geweldige toestel is binnenkort in de Nederlandse winkels verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

OLED tv met veel mogelijkheden

De nieuwe OLED tv is een voorbeeld van de richting die LG opgaat. TV zonder grenzen! Het is een toestel zonder lijst (waardoor grenzen wegvallen), met een strak design, veel aansluit-mogelijkheden tot andere media en met veel verschillende toepassingen.

Verkoopinformatie

Wanneer deze OLED tv precies in de winkel ligt is nog onbekend. Binnenkort meer hierover op www.televisiewinkel.nl. Meer weten? Hier de verwijziging en meer informatie over de LG LCD tv's.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top