Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 oktober 2014

Cashback op Philips Ambilight Android tv’s!

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

De nieuwste televisies van Philips zijn powered by Android. Dit wil zeggen dat de tv een platform heeft dat te vergelijken is met de laatste smartphones en tablets. Natuurlijk aangepast naar het beeldformaat en features van de tv. Maar belangrijk, deze nieuwe tv’s zijn dus super eenvoudig te bedienen. Je krijgt nu tijdelijk een flinke cashback bij aankoop van een Philips Android tv.

Wat zijn de voordelen van een Philips Android tv?

Waar te beginnen? De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! In het Smart TV menu krijg je toevang tot zowel de Philips Apps als de Google Play Store. Welke app je ook zoekt, je kan er zeker van zijn dat je hem hier terug vindt.

De Philips Smart TV’s zijn super snel en intuïtief. Dat komt door de krachtige processoren en het besturingssysteem. Hierdoor kan je dus zelfs games spelen die je hebt opgeslagen in de Cloud, direct op je tv! Sluit een draadloze controller aan of gebruik de afstandsbediening van je tv. Ook browse je ranzendsnel over het internet dankzij de Chrome browser.

Tot wel 500 euro cashback bij aankoop van een Smart TV met Android

500 euro cashback:
65PUS9109
55PUS9109
55PUS8809
55PFS8109
55PUS7909

300 euro cashback:
48PFS8109
49PUS7909

Wat moet je doen?

Deze cashback actie van Philips loopt van 27 oktober t/m 4 januari 2015 en is alleen geldig op de bovenstaande actieproducten. Ga naar de Philips actiesite en klik op ‘Afterglow Cashback actie’ om je aankoop te registreren. Volg de stappen op je bevestigingsmail die je krijgt.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top