Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 januari 2013

CES 2013 samengevat

Precies een week geleden was de laatste dag van CES2013. En volgens vele was dit de grootste editie in CES geschiedenis. Ruim 3250 exposanten onthulden dit jaar hun paradepaardjes.

CES 2013: innovatie

Het speerpunt van CES 2013 was innovatie. In de breedste zin van het woord. Duizenden bedrijven toonde hun nieuwe elektronische producten en vernieuwende gadgets! Dit jaar trok CES meer dan 150.000 bezoekers uit meer dan 170 landen en miljoenen mensen die alles online volgde.

Trends op CES2013

Een belangrijke ontwikkeling is OLED. Grote merken als Samsung en LG lieten vol trots hun OLED televisies zien. Samsung verwacht dat ze eind dit jaar beginnen met de verkoop, LG verwacht dit pas volgend jaar te doen.

Een ander belangrijk onderwerp is WiFi Direct. LG melde al eerder dat ze WiFi Direct wilde integreren in hun televisies, maar andere fabrikanten volgen. Zo heeft Sony alle 2012 modellen voorzien van Wi-Fi Direct.

Maar ook Google TV was talk of the day. Men denkt dat Google de dienst dit jaar in Europa gaat introduceren. Fabrikanten hebben ook toegegeven dat bepaalde modellen met Google TV in Europa verkocht gaan worden. Google is zelf niet op de opmerkingen ingegaan, maar het lijkt aannemelijk dat deze dienst naar Europa komt!

Wij zijn in ieder geval benieuwd wat wij dit jaar weer allemaal kunnen verwachten en hebben nu al zin in CES 2014!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top