Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 januari 2014

CES 2014: gear, gadgets en tv’s

CES 2014 Las Vegas, dé place to be voor gadgetlovers. Wat betreft televisies staan er twee begrippen centraal, namelijk groter en scherper. Eerder las je al dat Samsung en LG beiden met gebogen televisies op de markt kwamen. Maar een andere grote trend is Ultra HD of 4K televisies. Samsung, LG, Sony en andere grote merken laten maar al te graag hun nieuwe 4K schermen zien.

4K

Tijdens de CES in Las Vegas dit jaar worden er meer dan 150 nieuwe Ultra HD televisies getoond. De nieuwe gebogen schermen van Samsung en LG beschikken ook over een 4K scherm. 4K is booming business.

Ontwikkelingen

Maar dit is nog niet alles. De Chinese firma Haier komt in de toekomst met een Ultra HD scherm waarmee je 3D beelden kan zien zonder bril te hoeven dragen. Sharp en Philips tonen op de CES dit jaar al televisies die de 8K resolutie ondersteunen. Een 4K televisie weergeeft beeld dat 4 keer zo scherp is als Full HD. Ga na hoe scherp een 8K televisie scherm moet zijn. Ook bij deze televisies hoef je geen bril te dragen om 3D beelden te zien.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top