Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 juni 2009

Compacte LCD tv met ingebouwde DVD speler

Tegenwoordig heeft iedereen wel een LCD of plasma tv in de woonkamer staan. Het liefst groot en strak, want dit type televisie past nu eenmaal prachtig in het interieur. Voor diegene die op zoek zijn naar een kleiner, compacter model met een geweldig design en slimme features zijn er de LCD televisies van Akai. Het unieke? Deze LCD schermen hebben een ingebouwde DVD speler. Ideaal voor op de slaapkamer, kinderkamer of zelfs op de boot of in de caravan!

Handig

Dit type Akai LCD televisies zijn leverbaar in de beeldformaten 15”’, 19’’, 22’’ en 26’’ inch. Een handig, klein en compact formaat dat over het algemeen perfect tot uiting komt in een kleinere ruimte. Er is altijd wel een plaats voor te vinden.

Ingebouwde DVD

De ingebouwde DVD-speler zit aan de zijkant van het scherm, mooi weggewerkt en uit het zicht. Groot voordeel is het feit dat er geen los apparaat meer nodig is. Minder aansluitwerk dus minder snoeren. De ingebouwde DVD speler kan vrijwel alle type bestanden aan, ook audio Cd’s en disks met bijvoorbeeld JPEG bestanden. Alle televisies van Akai hebben een VESA-aansluiting, zodat ze eveneens eenvoudig aan de muur te plaatsen zijn.

Akai televisies zijn echt de over overweging waard als u op zoek bent naar een gemakkelijk te plaatsen televisie.

Check ons assortiment Akai televisies voor de mogelijkheden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top