Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 juni 2013

De beste televisies volgens de Consumentenbond in mei 2013

Een nieuwe televisie uitzoeken is niet gemakkelijk. Immers, waar moet je allemaal op letten bij het aanschaffen van een nieuwe televisie? De Consumentenbond heeft een nieuwe test gepubliceerd over televisies die misschien je keuze gemakkelijker maakt.

Consumentenbond

In totaal test en beoordeelt de Consumentenbond tientallen aspecten van televisies, om uiteindelijk te komen tot een overzicht van de beste televisies. Naast het vergelijken van de prijs, worden de televisies uitgebreid getest op beeld- en geluidskwaliteit, gebruiksgemak en energiegebruik.

Advies

De televisies die de Consumentenbond adviseert krijgen gemiddeld een 7,5 als beoordelingscijfer. De volgende Samsung modellen kwamen volgens de Consumentenbond het beste uit de test.

UE40F8000
UE40ES7000
UE40ES8000
UE46ES7000
UE40F7000

Bovenstaande televisies scoren goed op het gebied van beeldkwaliteit. Bovendien is de geluidskwaliteit van deze televisies ruim voldoende. Het gebruiksgemak is goed en de Smart TV’s zijn geschikt voor internetdiensten.

Binnenkort meer

De Consumentenbond test doorlopend lcd-, lcd-led- en plasma-televisies en elke maand komen er testresultaten van nieuwe tv's bij. Binnenkort verwachten wij ook de testresultaten van tv's van LG, Philips en Sony. Wij houden je op de hoogte.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top