Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 juni 2011

De beste tv’s volgens de Consumentenbond

Op zoek naar een nieuwe tv? Een nieuwe televisie kiezen is niet makkelijk want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel mogelijkheden, zoveel varianten en de ontwikkelingen volgen zich in een razend tempo op. Daarom heeft de Consumentenbond 123 tv’s getest. Benieuwd welke het tv’s het beste uit de test zijn gekomen? Lees dan snel verder!

Beeldkwaliteit

Verschillende beeldingangen leiden tot verschillende beeldkwaliteiten. Bekijk je bijvoorbeeld veel HD-kanalen of Blu-Ray films via de HDMI ingang van je tv dan kun op dit moment het beste gaan voor de Samsung C6700.

Geluidskwaliteit

Geluid is net zo belangrijk als beeld. Zeker met een goede film of een spannende sportwedstrijd! Een tv die hoog scoort op geluid is de Philips 9705.

Gebruiksgemak

Tv’s bedienen wordt met de dag makkelijker. Het moet duidelijk zijn en vooral niet te moeilijk. Volgens de Consumentenbond is de LG E4500 het meest gebruiksvriendelijke toestel.

Extra functies

Naast tv kijken kun je met de nieuwste tv’s tegenwoordig ook Skypen, browsen op het web en online films bestellen. Met de Sony EX720 serie kun je bijvoorbeeld ook live tv pauzeren. Super handig!

Energieverbruik

Vaak zijn kleinere tv’s zuiniger dan de grotere modellen. Maar ook tussen tv’s met grote beeldschermen zitten enorme verschillen. Zo zijn er soms tv’s die twee keer zoveel verbruiken als een andere tv in dezelfde maat. Uit de test is gebleken dat de Panasonic TX-L32E30E de meest energiezuinige tv is.
Consumentenbond
Bekijk hier het complete artikel van de Consumentenbond en lees meer over de beste tv’s, waar je op moet letten en natuurlijk het eindoordeel!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top