Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 september 2012

De leukste 3D Blu-ray films van dit moment!

Het herfstseizoen is nog niet begonnen of het is al nat, fris en grijs weer. Kortom, weer om lekker onderuit gezakt op de bank te zitten met een goede 3D-film! Maar wat zijn de leukste, must seen 3D films van dit moment? Plasma-Discounter.nl heeft een top 5 voor je samengesteld!

3D Blu-ray films

televisiewinkel.nl heeft een top 5 van de leukste 3D Blu-ray films met de vetste en indrukwekkendste effecten samengesteld:

1 Happy Feet 2
In dit fantastische vervolg op de met Oscar bekroond animatiefilm Happy Feet heeft Mumble’s zoon Erik in een wereld vol met zang en dans zijn eigen “ding” nog niet ontdekt. Wanneer de keizerpinguïns door een enorme ijsberg worden afgesloten van de buitenwereld, moeten de grote en kleine bewoners van Antarctica samenwerken om ze te redden. Tijdens dit avontuur ontdekt Erik eindelijk waar hij goed in is.

2 Kung Fu Panda 2
In dit vervolg op het eerste deel is de grote, soms wat onhandige, enthousiaste Po drakenkrijger en krijgt hij zijn eerste zware uitdaging voorgeschoteld. Samen met The Furious Five -zijn vrienden en collega kungfumeesters- moet hij een opdracht van epische proporties aanpakken en zijn grootste rivaal ooit uitschakelen.

3 Titanic
Met deze spectaculaire film, dat bekroond werd met maar liefst 11 Academy Awards, beleef je een compleet nieuwe, adembenemende ervaring! Ervaar het romantische liefdesverhaal tussen de jonge welgestelde vrouw Rose (Kate Winslet) en de charmante, ruimdenkende Jack (Leonardo DiCaprio) als nooit tevoren in 3D Blu-ray!

4 Pirates of the Carribean: On Stranger Tides
Dit vierde deel van Pirates of the Carribbean zit boordevol adembenemende vechtscènes, mysterie en grootscheepse scherpzinnigheid. Het is een verhaal over waarheid, verraad, jeugd, dood en zeemeerminnen! Ga mee op deze spannende reis en beleef het avontuur!

5 Avatar
Deze oogverblindende 3D-versie van Avatar zorgt voor de ultieme kijkervaring thuis! De spectaculaire wereld van adembenemende schoonheid van het fluorescerende regenwoud tot de majestueuze Hallelujah Mountains die door de lucht zweven zijn indrukwekkend. Vlieg mee met de vliegende dieren en vecht aan de zijde van de Na’vi krijgers. Laat je meeslepen in het grootste avontuur aller tijden waar één man op zoek gaat naar de verlossing tijdens een heldhaftige reis die alle verbeelding tart.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top