Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 februari 2014

De nieuwe SONY BRAVIA modellen!

Vanaf vrijdag 14 februari jl. zijn de eerste SONY BRAVIA 42 en 32 inch modellen leverbaar! Bij deze nieuwe televisies komen 3 belangrijke elementen samen; beeld, geluid en vormgeving. Een aantal toestellen zijn voorzien van het prachtige nieuwe Wedge-design en het unieke X-tended Dynamic Range™-technologie. De nieuwe BRAVIA televisies zijn uiteraard te koop bij Plasma-discounter.nl!

De W705 BRAVIA serie

SONY komt als eerste met de BRAVIA W705 serie. Dit toestel is voorzien van een verbluffende beeldkwaliteit waardoor je geniet van een geweldig contrast voor een nog betere helderheid. Ook over het design valt niet te twisten. De W7 is voorzien van Intelligent Core en een zeer slank ontwerp. Dit pareltje past in ieder zijn interieur! De televisie is voorzien van het Sony Entertainment Network waardoor je toegang hebt tot een wereld vol online-entertainment. De W705-serie is vanaf nu beschikbaar in de inchmaten 32 (81 cm) en 42 (107 cm).

Binnenkort beschikbaar; SONY BRAVIA W905 en W805

De BRAVIA W905 is voorzien van het innovatieve X-tended Dynamic Range waarmee het contrast tussen licht en donker opvallend is verhoogd. Dit toestel is voorzien van het nieuwe wigvormige ontwerp – ook wel het Wedge-design genoemd – die ruimte bespaart, maar wel genoeg ruimte overlaat voor de grote Long Duct-luidspreker die zorgen voor een vol geluid.
Met de BRAVIA W805 geniet je ook van een verbluffend beeldkwaliteit en 3D-beelden lijken voor je ogen tot leven te komen. Het lijkt alsof je je middenin de actie bevindt. Vanuit je luie stoel in de woonkamer adem je de sfeer van het stadion in. Een interessante functie voor het aankomende WK in Brazilië.

Wees er snel bij!

Geïnteresseerd in de nieuwe SONY BRAVIA toestellen? Neem dan snel een kijkje op televisiewinkel.nl voor het aanbod en laat je verrassen door de nieuwe toestellen van SONY.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top