Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 april 2014

De nieuwe TV line-up van Philips!

Philips komt met een nieuwe line-up van televisies. Philips brengt Ultra-HD en Android naar de huiskamer. De eerste Ultra-HD TV’s zullen je versteld doen staan qua scherpte, details en contrast. De televisies zijn voorzien van een snelheid en veelzijdigheid als het aankomt op het verbinden van je smartphones en tablet met je tv-scherm en zijn voorzien van een aantal nieuwe functies. Nu ook te koop bij Plasma-discounter.nl!

De nieuwste functies

Een belangrijke nieuwe functie van de nieuwe line-up is het Ambilight met Gaming Mode. Hiermee houdt het Ambilight zelfs de snelste sport- en actiescènes bij voor een geweldige look. Het gamen wordt nu nog meeslepender op dit prachtige tv-scherm.

Ultra HD kan natuurlijk niet missen in de nieuwe line-up. De 7800-serie zal de eerste 4K UHD model zijn van Philips die in 2014 het licht zal zien. Dit toestel is voorzien van Ultra Resolution waardoor je vrijwel alle content kan bekijken in een levensechte 4K Ultra-HD-resolutie!

Met Cloud TV heb je beschikking tot meer dan honderden online tv-kanalen van over de hele wereld, zo heb je altijd wel iets te zien op televisie! Naast Cloud TV zijn de televisies ook voorzien van Cloud Explorer waardoor je privéfoto’s en –video’s nog nooit zo makkelijk deelde, maar ook onderweg kan bekijken.

Met deze nieuwe Philips serie is niets meer te gek, want de communicatiemogelijkheden lopen uiteen. Zo bieden de Smart TV’s ondersteuning aan de Philips MyRemote-App, Miracast, SimplyShare en natuurlijk WiFi. Smartphones en tablet integreer je makkelijk met je televisie en met Multiroom viewing is het mogelijk om te streamen naar andere tv's, overal in huis!

De 8000-serie gaan gebruik maken van het Android-besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat je een zeer snelle beleving hebt en dat je met deze toestellen toegang krijgt tot Google Play. Hier is een ruim aanbod aan muziek, films, spelletjes en handige apps. Je haalt nu nog meer uit je tv-toestel!

Even kort samenvatten

Maar wat is er nu zo bijzonder aan de nieuwe series van Philips? Laten we het even kort samenvatten!

6000: Voorzien van uitgebalanceerde combinaties van Smart TV, 3D-TV en de welbekende Philips-beeldkwaliteit. Daarnaast is de serie voorzien van tweezijdig Ambilight en Smart TV met Cloud TV en het Dropbox-gebaseerde Cloud Explorer. De televisies zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen die passen bij het slanke en opvallende design.
De 6000-serie bestaat uit de 6100-, 6400-, 6500- en 6600-lijn. De eerste modellen van deze serie zal in het tweede kwartaal van 2014 beschikbaar zijn.

7000: Perfect voor de filmliefhebbers die ook veel waarde hechten aan design en voorzien van het nieuwe Ambilight Gaming mode met Ambilight + hue-bedieningspaneel waardoor gamen nu nog meeslepender wordt. De 7500-serie is voorzien van een krachtige draadloze subwoofer en de 7800-serie biedt uitmuntende 4K Ultra HD-beeldkwaliteit.
De 7000-serie bestaat uit de 7100-, 7500- en 7800-lijn. Ook de eerste modellen uit de 7000-serie zullen vanaf het tweede kwartaal van 2014 beschikbaar zijn.

8000: Met de 8000-serie brengt Philips de eerste Android-tv naar Europa. De televisie is voorzien van Ambilight met Android waardoor je razendsnelle gamingmogelijkheden hebt. De 8800-serie met Android heeft een weergaloze Ultra HD-beeldkwaliteit met de beste opschalingsmogelijkheden om alle content in Ultra HD te laten zien. Doordat Philips Android heeft ‘omarmd’ werken de tv’s nu nog beter met smartphones en tablets.
De 8000-serie bestaat uit de 8100- en 8200 lijn. Het eerste model zal in de tweede helft van 2014 beschikbaar zijn.

Te koop bij televisiewinkel.nl!

De nieuwe Philips televisies zijn natuurlijk te koop bij televisiewinkel.nl! Neem een kijkje bij het nieuwe assortiment. Wil je het liever met je eigen ogen waarnemen? Kom dan eens langs in onze showroom in Naarden aan de Bronsstraat 10.

Vanaf dit moment zijn de volgende nieuwe modellen van Philips beschikbaar:

6000-serie
42PFK6109
40PFK6609
55PFK6609

7000-serie
42PFK7109
47PFK7109
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top