Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 november 2013

De opkomst van witte tv’s!

Witte tv’s, je ziet ze steeds meer. Hoewel het overgrote deel voor een zwarte televisie koopt, merken we dat er een opkomst is in witte tv’s.

Merken en witte tv's

Er zijn een aantal merken die al veel witte televisies in hun assortiment hebben zitten zoals Salora en Akai. Andere merken als Samsung, LG en Toshiba komen ook steeds vaker met een witte tv op de markt. Het is natuurlijk een kwestie van smaak en welke kleur televisie past er het beste bij je interieur. We zijn zo gewend geraakt aan de zwarte tv, het is tijd dat we over andere kleuren nadenken.

Witte tv bij je interieur

Vaak denken mensen dat een witte televisie goedkoop oogt, maar niets is minder waar. In de juiste ruimte kan een witte tv er luxe en chique uitzien. Heb je een neutrale strakke inrichting, dan kan een witte tv een bijzondere eyecatcher zijn!

Ben je zelf aan het nadenken over een witte tv? Hieronder zie je een paar van onze bestsellers staan.

Populaire witte tv's

Samsung UE32F6510

Deze televisie is in augustus 2013 door de Consumentenbond bekroond met de titel ‘Beste uit de Test’ en dat is niet voor niks. Deze Full HD 3D LED televisie verandert elke ruimte naar een thuisbioscoop. Geniet van Smart Content dankzij de ingebouwde WiFi. Naast tal van fantastische specs is deze televisie een lust voor het oog. Een slank design, wit van kleur en een prachtige voet. Met deze televisie geef je je woonkamer een instant boost.

LG 50LN5778

Deze Smart TV van LG heeft alles er op en eraan. Full HD LED televisie met WiFi, USB en HDMI. Prachtig beeld waardoor je films en series dichter naar je toe haalt. Het design is strak, stijlvol en simplistisch en de voet is al net zo bijzonder.

Salora LED2226FH DVX-WH

Salora is waarschijnlijk marktleider op het gebied van witte tv’s. Salora heeft een ruim aanbod aan witte televisies. Salora tv’s zijn meer geschikt als tweede tv, bijvoorbeeld voor in de keuken of slaapkamer. Hoewel Salora tegenwoordig ook 50 inch televisies heeft.

De Salora LED2226FH DVX-WH heeft onlangs een prijs gewonnen bij de Digital Movie Awards. Deze televisie is 22 inch, dus perfect als tweede televisies en heeft handige functies. Waaronder een ingebouwde dvd-speler!

Wat vind jij van witte tv's? En zou je er één aanschaffen?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top