Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 augustus 2010

De veelzijdige Vogel’s muurbeugels

Je kunt je mooie nieuwe plasma tv of LCD tv natuurlijk op je televisie kast zetten. Maar tv’s worden steeds mooier en eigenlijk verdient zo’n exemplaar een mooi plaatsje aan de muur. Dat kan met een muurbeugel van Vogel’s. Dus ben je nog op zoek naar een muursteun? Kijk dan eens naar de 8000 serie van Vogels.

Ultraplatte bevestiging met EFW8305

Met de EFW8305 muurbeugel van Vogel’s hangt je tv op slechts twee centimeter afstand van de muur dankzij het SuperFlat systeem. Zo blijft er net genoeg ruimte over voor ventilatie en kabels terwijl de tv bijna onzichtbaar aan de muur hangt. De tv beugel is geschikt voor televisies van 32 tot en met 50 inch. Door het AutoLock systeem ben je ervan verzekerd dat jou LCD tv of plasma stevig aan de muur blijft hangen. De EFW8305 wandsteun heeft zelfs een ingebouwde waterpas, om je televisie kaarsrecht op te hangen.

Draai je tv met de EFW8345

Je kunt ook kiezen voor de EFW8345. Met deze muurbeugel is het mogelijk om de tv naar beiden kanten tot 75 graden te kunnen draaien. Dankzij het Smart Movement Mechanism draai je het scherm al met slechts één vinger. Het Screen Protection System zorgt ervoor dat het scherm niet tegen de wand stoot. Het Cable Inlay System werkt alle kabels netjes weg. En uiteraard is ook deze wandsteun voorzien van AutoLock.

Gemak

Kortom, met de muurbeugel van Vogel’s ben je verzekerd van alle gemak en comfort bij het ophangen van de LCD tv of plasma televisie aan de muur. In de collectie van Vogels zit er altijd wel een die bij je wensen past.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top