Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 september 2009

Digitale televisie, wat is er nodig?

De nieuwigheid is er wel af. Ondertussen hebben duizenden huishoudens digitale televisie en is iedereen er van overtuigd dat het een betere beeld- en geluidskwaliteit geeft dan analoge televisie. Toch blijken de benodigdheden en de aansluiting nogal eens tot verwarring te leiden. Vandaar dat we ze hier nog even op een rijtje zetten.

Benodigdheden
• Een installatiepakket (met HD ontvanger / decoder)
• Een (basis) abonnement digitale televisie
• Een televisie

Aansluiten is heel makkelijk!

Sluit de digitale ontvanger aan op de wandcontactdoos en daarna de televisie. Plaats de digitale ontvanger tussenbeiden. Volg de instructies in de handleiding en de zenders worden ingeladen. U kunt nu digitale televisie kijken!

Voordeel: Elektronische Programma Gids

Een groot voordeel van digitale televisie is – naast het verbeterde beeld - de Elektronische Programma Gids (EPG). Met de EPG is het televisie aanbod voor nu en de komende dagen in één oogopslag te zien.

Aanbod zenders

De verschillende aanbieders hebben een enorm aanbod van digitale zenders. Ziggo bijvoorbeeld levert ongeveer 150 zenders. Daarom wordt bij bijna alle digitale ontvangers de kans geboden een eigen favorietenlijst samen te stellen.

Digitale televisie aanvragen

Voor een overzicht van de verschillende aanbieders (UPC, Ziggo, KPN, etc) verwijzen wij naar de pagina ‘Digitale televisie’ op onze site. Daar kunt u rustig kijken en vergelijken.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top