Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 september 2009

Digitenne van KPN, hier de antwoorden die u wilt weten!

U wilt ook overstappen op digitale televisie, maar weet niet helemaal of het nu KPN, ZIGGO, UPC of een andere kabel exploitant gaat worden? Hier alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen over KPN Digitenne. Een goed basispakket voor digitale televisie die ook met andere diensten zoals Internet en Bellen te combineren is:

Hoe werkt het?

Digitenne werkt via de lucht. Een kleine antenne ontvangt signalen uit de lucht en stuurt ze naar een digitale ontvanger. Op 1 abonnement kan men 3 tv’s aansluiten. Voor elke tv is een ontvanger nodig.

Wat kost het?

Digitenne (alleen) kost € 8,50 per maand plus de kosten van de HD ontvanger (de eerste ontvanger is gratis).

Welke zenders krijg je?

Men krijgt 23 tv-zenders en 19 radiozenders. De meest populaire tv-zenders zoals RTL4, RTL5, RTL7, SBS6, NET5 en Veronica zitten erbij. Je krijgt ook de gratis erotiekzender Private Spice. Deze laatste kan men ook blokkeren.

Eredivisie wedstrijden bekijken, kan dat?

Dat kan voor € 10,- extra per maand. Men kijkt dan Live Eredivisiewedstrijden op 2 kanalen.

Wie kan het ontvangen?

KPN heeft een Postcode check op hun site, waar men kan checken of Digitenne op een specifiek adres geleverd kan worden. Op dit moment kan 95% van de Nederlandse huishoudens Digitenne ontvangen.
Meerdere tv's aansluiten?
De eerste digitale ontvanger die je nodig hebt om het tv signaal naar je tv sturen krijgt men gratis in bruikleen (normale prijs: € 90,-). De 2e of 3e ontvanger (voor 2e en 3e tv) kan men huren voor € 4,- per maand of kopen.
Aansluiten Digitenne
Digitenne is makkelijk zelf aan te sluiten, een monteur is niet nodig. Het enige dat nodig is, is een stopcontact en wat geduld om de aansluitprocedure door te nemen en door te lopen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top