Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 oktober 2012

Direct betalen met Philips Smart tv

Hoe handig zou het zijn als je bepaalde diensten direct via je tv kon betalen? Met een Philips Smart tv kan dat sinds kort!

SmartTV Payment

De mogelijkheid om met creditcards van Visa en Mastercard te betalen via de tv was er al, maar nu kun je dus ook heel simpel betalen met je viercijferige pincode. Video on Demand is de eerste aanbieder die gebruik maakt van deze mogelijkheid.

Recommendations

Ook kun je vanaf nu Recommendations krijgen aan de hand van je zap- en kijkgedrag. Het aanbod van video’s en on demand-diensten wordt speciaal op jou aangepast en je hoeft alleen nog maar op ‘aangeraden film’ te klikken, waarna je direct naar de bijbehorende dienst wordt geleid.

Toekomst

SmartTV Payment en Recommendations zijn vanaf nu beschikbaar op alle Philips Smart TV’s vanaf de in 2012 geïntroduceerde 6000, 7000, en 8000 serie. In de komende weken zullen de diensten ook op de eerdere toestellen beschikbaar komen. In de toekomst zullen er nog mee betaalmogelijkheden komen. Het zal dan bijvoorbeeld mogelijk worden om via iDeal of met prepaid-kaarten te betalen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top