Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 december 2008

DVD HD recorder: LG RH387H beste koop

De beste nieuwe koop is de LG RH387H DVD HD recorder. Volgens de consumenten hoef je met deze DVD HD recorder geen programma meer te missen. En? Hij is goedkoop en gebruiksvriendelij!

Opnemen en afspelen

De LG RH 38 7H (testoordeel 65) heeft diverse functies voor het opnemen van TV programma’s. Zo kun je er een programma mee opnemen om het later af te spelen. Maar je kunt ook een TV programma via de Harddisk bekijken, terwijl je het andere programma opneemt. Of wat dacht je van alvast het begin bekijken, terwijl de opname gewoon doorgaat? Heel handig is ‘Pause live tv’: met deze functie onderbreek je een programma om het even later verder te kijken.

Analoge tuner

De LG heeft een analoge tuner. Deze DVD harddisk recorder kan opnames branden op alle belangrijk de DVD formaten en heeft een opslagcapaciteit van 43 uur (bij lagere kwaliteit kan dit oplopen tot het dubbele).

43 uur beeld

De harddisk recorder is makkelijk te bedienen dankzij de eenvoudige menu's. De beeldkwaliteit scoort net iets onder het gemiddelde en is daarmee het enige minpuntje aan deze beste koop van de consumentenbond.

Meer over deze DVD HD recorder leest u op de LG RH387H productpagina.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top