Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 maart 2009

ECO model JVC LCD tv’s met 'handclap mode'

Een nieuw seizoen kondigt zich aan en dat is in de regel dé tijd voor de introductie van nieuwe producten. De verschillende elektronicafabrikanten komen nu vooral met ECO modellen. Ook JVC introduceert een ECO model die je zonder afstandbediening– maar door in je handen te klappen – kan bedienen!

Beelschermformaat DV1 modellen

De nieuwe LCD tv’s zijn verkrijgbaar in beeldscherm formaten van 37, 42 en 47 inch. Deze DV1 modellen hebben een beetje een retro-achtige uitstraling dankzij de kruisvormige voet en de witte achterkant.

FULL HD

De DV1 lijn van JVC is een ECO model met een 0 watt power switch. Alle schermen hebben FULL HD, een verversingssnelheid van 100Hz en een contrastratio van 1300:1. Verder hebben de LCD tv’s drie HDMI-poorten, een USB ingang, een s/pdif uitgang en een DVB-t-Tuner.

Handen klappen

Goed, het handen klappen is dus de catch van deze LCD tv’s. JVC noemt het de ‘handclap mode’ en met deze tool kan je de tv bedienen. Drie keer klappen maakt dat de TV in of uit de standby modus gaat en twee keer klappen reduceert het geluid. Deze functie kan je uiteraard ook uitschakelen.

Verkoopprijzen LCD Tv's

De adviesverkoopprijzen zijn 1399,- euro voor de 37 inch TV, 1499,- euro voor de 42 inch LCD tv en 1999 euro voor de 47 inch JVC televisie.

JVC LCD tv's

Het hele assortiment van JVC televisies zien? Hier ga je naar onze JVC LCD TV’s.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top