Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 september 2014

Eerste Philips Android Smart TV’s nu met hoge cashback!

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

Philips heeft Europa’s eerste Smart TV powered by Android geïntroduceerd! Ter introductie van deze nieuwe range biedt Philips daarom nu een cashback tot maar liefst € 500,- op de PFS8109, PUS7909, PUS8809 en PUS9809 serie! Dankzij Android heb je met je Philips Smart TV nu toegang tot massa’s apps, is het platform bijzonder snel en intuïtief en surf jij gemakkelijk op het internet! Deze actie loopt tot 26 oktober 2014 dus wees er snel bij!

TV powered by Android

Een TV powered by Android… ja, wat betekent dat eigenlijk? De Philips Smart TV powered by Android is een tv dat gebaseerd is op het Android Platform. Dit platform is vergelijkbaar met dat van op smartphones en tablets, maar natuurlijk aangepast aan het formaat van je eigen televisie. Met het menu van deze Smart TV powered by Android krijg je niet alleen toegang tot de Philips App gallery, maar ook tot de Google Play Store. Hierdoor heb jij een wereld aan apps in je bereik!

Laten we nog een paar voordelen opsommen:
• Massa’s app via the Google Play Store tot je beschikking.
• Het besturingssysteem in combinatie met de krachtige processors zorgt ervoor dat het Smart TV menu snel en intuïtief is.
• Surf gemakkelijk en snel op het internet dankzij Google Chrome.
• Niet alleen zorgen de krachtige processors voor een snel en intuïtief menu, maar je kan nu zelfs games spelen die je hebt gedownloaded en opgeslagen in de cloud. Dit doe je gewoon direct op je tv! Je kan gamen met de pointerfunctie van de afstandsbediening of nog een draadloze gamecontroller aansluiten.

Actievoorwaarden

Koop jij één van onderstaande actiemodellen tussen 10 september en 26 oktober 2014 dan krijg jij nu een hoge cashback! Als je de tv hebt aangeschaft kan je deze aankoop registreren op de actiewebsite van Philips. Je kan je registeren tot en met 6 november 2014. Mail de bevestigingsmail en stuur deze samen met een kopie van het aankoopbewijs en de originele streepjescode naar het volgende adres:
    Philips
    T.a.v. Cashback Android actie
    Postbus 8547
    5605 KM Eindhoven


De betreffende Philips Android actiemodellen:
€ 500,- retour:
55PFS8109
55PUS8809
55PUS7909

€ 300,- retour
48PFS8109
49PUS7909

Lees de actievoorwaarden HIER nog eens terug!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top