Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 juli 2010

Eerste universele 3D-bril op de markt

Een 3D-bril een kan een belangrijk breekpunt zijn om op dit moment af te zien van de aankoop van een 3D-televisie. Maar als je uiteindelijk hierover heen bent gestapt en toch een 3D-tv heb gekocht dan kan je tegen een probleempje aan lopen. De oplossing is nabij.

3D bril incompatible?

De 3D bril kan namelijk het makkelijkste vergeleken worden met een afstandsbediening. Een Samsung afstandsbediening werkt niet op een Sony toestel. Datzelfde geldt voor de 3D-bril. Heb je in de kenniskring iemand met een ander merk 3D-televisie dan die van jou kan deze niet zijn eigen 3D-bril meenemen en gebruiken als gezellig bij jou naar een 3D-film gekeken gaat worden.

Eerste universele 3D bril op komst

Het einde van dit probleem lijkt nu in zicht. De eerste universele 3D-bril is namelijk op de markt gekomen. De Monster Vision Max 3D is de eerste universele 3D-bril ter wereld. Het maakt gebruik van de actieve shutter techniek. Dat deze universele 3D-bril nog in de kinderschoenen staat blijkt uit het feit gebruik gemaakt moet worden van een apart apparaat dat het 3D-signaal van de televisie opvangt en overzet naar een code die door de 3D-bril kan worden ontvangen. De volgende stap is dat dit gaat gebeuren zonder de tussenkomst van dit extra apparaat.

Bron: TotaalTV
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top