Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 september 2010

Eisa Awards 2010 - 2011

In de wereld van elektronica is de term ‘EISA Award’ allang ingeburgerd. Maar zou je aan je buurman vragen of hij weet wat EISA betekent, dan haalt hij waarschijnlijk zijn schouders op. EISA, wat is dat eigenlijk? Daarom hier EISA in een notendop.

EISA

De European Imaging and Sound Association (EISA) Awards werden in 1982 voor het eerst in het leven geroepen. Vijf redacteuren van een Europees fototijdschrift introduceerden ‘De camera van het jaar’. Anno 2010 zijn de categorieën uitgegroeid tot Audio & Home Theater, Auto elektronica, Foto, Video, Mobile apparatuur en Green. Er zijn inmiddels al 50 redacteuren van elektronica tijdschriften uit 20 verschillende Europese landen die jaarlijks de EISA Awards toekennen aan de beste elektronica producten.

De Awards

Elk jaar rond augustus maakt EISA haar lijstje bekend van de award winnaars en begin september worden de felbegeerde awards uitgereikt op de IFA-handelsbeurs in Berlijn. Dat betekent extra aandacht voor de producten, een globale indicatie bij de aankoopkeuze van de consument en natuurlijk een enorme eer voor het elektronica merk!

Winnaars EISA Award 2010 - 2011

Hieronder de EISA Award winnaars die terug te vinden zijn op www.televisiewinkel.nl.

De 42 inch LCD TV van LG (42LE5300) Een televisie van zeer hoge kwaliteit voor minder dan 1.000 Euro! Het uiterst gebruiksvriendelijke menu geeft u eenvoudig toegang tot alle mogelijkheden en instellingen.

Het Home Cinema systeem van Samsung (HT-C6930W) Dit Home Cinema systeem met 3D Blu-ray speler levert een meeslepend 3D Full HD beeld en geluid. Met verbeterde ruimtelijke effecten en meer diepte in het geluid.

De Full HD 3D LED TV van Samsung (UE46C8000) Met het ultradunne 65 inch scherm is deze Samsung 's werelds grootste Full HD 3D LED tv! Dankzij de WiFi connectie heb je direct toegang tot de Samsung Apps. Gebruik dus diverse apps op het grote scherm!

De 3D LCD TV van Sony Bravia (KDL-52HX900) De Sony KDL-52HX900 televisie biedt een geweldige beeldkwaliteit en een uiterst realistische ervaring met 2D en 3D beelden. Zelfs standaard 2D beelden kunnen worden bekeken in indrukwekkende 3D kwaliteit door middel van Sony's conversieproces.

De 3D Plasma TV van Panasonic (TX-P50VT20) Het geheim achter de adembenemende 3D beeldkwaliteit van de 3D plasma tv van Panasonic schuilt in de zogenaamde Frame Sequential technologie. Door deze technologie is het mogelijk scherpe en levensechte 3D beelden weer te geven.

Het Home Theater system van LG (HB45E) Maar met zijn slanke en stijlvolle HB45E, zet LG een nieuwe standaard neer voor betaalbaar geluid en flexibiliteit door de combinatie van BD Live 2.0, een iPod/ iPhone docking station en compatibiliteit met USB, DLNA en CIFS.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top