Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 februari 2016

Film al je avonturen met de 360fly, de 360° Action Cam

Met de 360fly actioncamera leg je jouw leven vast in levensechte interactieve 360°-video’s. De lens van de innovatieve 360fly filmt namelijk 360° rondom, zodat jij en je vrienden elke belevenis herbeleven vanuit elke hoek en elk oogpunt. Wat betekent dit voor jou?

360°-beleving

De 360fly Action Cam legt al jouw avonturen vanuit één standpunt vast: de camera filmt 360° horizontaal en 240° verticaal. Dat is meer dan het menselijk oog kan waarnemen, en de 360fly hoeft hier niet eens voor te bewegen! Dankzij de 360fly heb je bovendien geen ingewikkelde apparatuur nodig om dit te bereiken. Gebruik de Action Cam bijvoorbeeld bij het freestyle skaten, raften of mountainbiken, en herbeleef alles keer op keer in HD-kwaliteit.

360fly App

Maak draadloos verbinding tussen je 360fly en je smartphone en ontdek snel alle mogelijkheden. De app maakt van jouw smartphone een beeldzoeker, afstandsbediening en editor, zodat je met een druk op de knop je 360°-beeldmateriaal verkent op de ondersteunde social media. De gratis app laat je de 360°-video’s bovendien gemakkelijk bewerken, waarna je ze deelt met de social share-mogelijkheid.

De nieuwe realiteit: virtual reality

Maak zelf eenvoudig virtualrealityvideo’s met de 360fly Action Cam. Met een simpele druk op de knop kan je de opgenomen video’s gebruiken met headsets voor virtual reality, inclusief Google Cardboard. Met de 360fly bekijk je video's niet, je beleeft ze!

Technische informatie

Wat kun je technisch gezien van de 360fly verwachten? De CMOS-beeldsensor met 2.26 megapixels garandeert haarscherpe beeldkwaliteit tot een resolutie van 1504 x 1504 pixels, en met een diafragma van F2.8 en een glazen lens met acht elementen maak jij ook heldere beelden bij felle zon en bij variërende lichtomstandigheden. Dit betekent dat de 360fly perfect geoptimaliseerd is voor extreem weer, van felverlichte pistes tot donkerdere jungles. Geluid is ook een belangrijk deel van je video: de 360fly Action Cam heeft een ingebouwde microfoon die af te sluiten is met de microfoonplug voor waterdichtheid tot 35 meter diep. De batterij gaat minstens twee uur mee, en met 32GB aan intern geheugen film jij al jouw belevenissen zonder onderbrekingen.

Benieuwd geworden naar de 360fly Action Cam? Bekijk hier de camera en ons aanbod van alle accessoires!

Tom Coronel heeft de 360fly voor jou getest! Bekijk dit filmpje op je smartphone en beweeg je telefoon heen en weer om de 360-mogelijkheden van de 360fly te ontdekken, of gebruik op je computer je muis om de kijkrichting van het beeld te verslepen. BIJ SMARTPHONE OF TABLET: GEBRUIK DE YOUTUBE APP
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top