Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 januari 2014

Gebogen tv van Samsung dit jaar nog te koop

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de trend op CES 2014 is toch wel de ‘curved’ televisie. Samsung en LG toonden beiden hun paradepaardje van dit jaar. En Samsung heeft gisteren laten weten dat de gebogen tv van maar liefst 105 inch/267 cm én de buigbare televisie dit jaar nog op de markt verschijnen.

Curved tv

In de tweede helft van dit jaar moet de curved tv van Samsung te koop zijn. De 105 inch televisie heeft een beeldverhouding van 21:9. Normale tv’s hebben een verhouding va 16:9. Hoewel 4K dé trend is dit jaar met een resolutie van 3840 x 2160 heeft deze Samsung tv een 5K resolutie van 5120 x 2160.

Buigzame Samsung tv

De buigzame tv heeft een schermformaat van 85 inch en heeft wel een 4K scherm . De zijkanten kunnen iets naar voren buigen, dit kan je zelf met de afstandsbediening instellen. Samsung zegt over de gebogen tv dat het zorgt voor een betere kijkervaring en ook de spiegeling zou minder zijn. Maar deze tv kan ook gebruikt worden als rechte, platte tv. Zo neemt hij minder ruimte in beslag als je hem uit hebt staan.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top