Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 januari 2012

Gerucht: LG en Google werken aan Nexus-televisie

Volgens geruchten gaan LG en Google nauwer samenwerken op het gebied van televisies. Als de deal doorgaat krijgt LG als eerste toegang tot de nieuwe Google TV-software.

Samsung, LG en Google

De relatie tussen Google en LG zou vergelijkbaar zijn met de relatie die Samsung met Google heeft op het gebied van smartphones. Wellicht komt er binnenkort dus een Nexus-televisie van LG op de markt. De specificaties van een dergelijke LG Google televisie zijn helaas nog niet bekend.

Google TV-software

Afgelopen week introduceerde het Zuid-Koreaanse bedrijft ook al een televisie met Google TV software op de elektronica beurs CES. Hoe de samenwerking tussen Google en LG er precies uit gaat zien, is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal LG als eerste toegang krijgen tot de Google TV-software.

Apple TV

Dat Google meer aandacht heeft voor haar TV project komt doordat Apple dit jaar waarschijnlijk ook een eigen tv uitbrengt. Bovendien zitten andere concurrenten ook niet stil. Google topman Eric Schmidt liet eind vorig jaar al weten dat Google over 6 maanden op bijna alle televisies te vinden zal zijn.

televisiewinkel.nl

televisiewinkel.nl verkoopt op dit moment al Smart TV’s die toegang hebben tot online diensten. Wij zijn erg benieuwd naar de Google televisies van LG en zodra ze er zijn, vind je ze ook op televisiewinkel.nl!

Like ons op Facebook

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top