Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 februari 2010

Harmony Logitech: multifunctionele afstandsbediening

Genoeg van al die rondslingerende afstandsbedieningen van uw DVD-speler, blu-ray speler, televisie en digitale decoder? Logitech heeft de oplossing! Een universele afstandsbediening met handige activiteitenknoppen. Gooi uw wildgroei aan afstandsbedieningen in de prullenbak en stap over op de enige afstandsbediening die u nodig heeft: de Harmony van Logitech.

Harmony afstandsbedieningen zijn er in versschillende prijsklassen, maar hebben één ding gemeen; ze bedienen uw apparatuur gebaseerd op activiteiten. Wilt u bijvoorbeeld DVD kijken? Druk op de knop 'DVD kijken' en de Harmony zet automatisch uw tv, uw DVD speler, maar ook uw surround systeem aan. Ook handig: de harmony past comfortabel in uw hand en de knoppenindeling wijst zich vanzelf.

Hoe werk het?

De multifunctionele afstandsbedieningen geven dus eenvoudig toegang tot al uw entertainment. ook het instellen is niet moeilijk, want online software begeleidt u bij de gehele set up. Bovendien brengt een handige 'help knop' op de afstandsbediening uitkomst wanneer uer even niet uitkomt.

Meer informatie

Meer weten over de multifunctionle afstandsbedieningen van Logitec Harmony vindt u op onze site.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top