Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 juni 2010

HD TV: Tips en Trucs voor een nog beter beeld!

Een HD TV kopen is alleen nog maar het begin van jouw ultra goede HD kijkbeleving. En, dat hoeft niet duur te zijn! Om het beste uit je HD televisie te halen geven wij je een aantal simpele tips voor een nog ultiemere tv hd experience!

Je afstand tot HD TV

Dit is het eerste waar je aan denkt als je een HD Tv koopt met betrekking tot de grootte van het scherm. Laat je adviseren door onze HD tv experts. De afstand van je TV hd tot de bank kan je kijkbeleving beinvloeden.

HD tv niet in de volle zon

Zorg, voor een beter HD beeld, dat je in je kamer rustig licht hebt. Demp fel zonlicht, want je HD scherm kan niet concurreren met moedertje natuur.

Speel met je HD TV instellingen

Ga er eens lekker voor zitten en probeer knoppen als 'brightness', 'contrast', 'colour' en ' sharpness' uit voor een betere beeldkwaliteit.

Goede kabel, betere beeld

Kijk eens of jouw (analoge) kabel nog voldoet. Dikke kans van niet. Investeer in dat geval eens in een upgrade. Het scheelt echt! Laat je goed informeren door een expert van televisiewinkel.

Sound system

Om je Home Cinema ervaring nog intenser te beleven zou je kunnen overwegen om een extra sound systeem aan te schaffen. Wij hebben meerdere soundbars op voorraad om jouw experience compleet te maken.

Lees meer informatie over HD of kom langs in Naarden en ervaar het zelf!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top