Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 maart 2014

HUMAX – Geniet van alle content die je wenst

Sinds 1989 behoort HUMAX tot een van de belangrijkste fabrikanten van digitale TV-ontvangers. Voor de Nederlandse markt ontwikkelt HUMAX digitale kabelontvangers voor Delta, Ziggo, CAIW, Kabel Noord en diverse andere aanbieders. Ook Plasma-discounter.nl heeft HUMAX producten in zijn assortiment.

De wereld van digitale televisie

Humax wordt wereldwijd geprezen om zijn innovatieve techniek en de aandacht die wordt besteedt aan het bedieningsgemak van de producten. Ze vinden het belangrijk dat de gebruiker op een eenvoudige manier gebruik kan maken van alle mogelijkheden die de geavanceerde producten aanbieden. De producten worden dan ook niet voor niets regelmatig bekroond als beste door consumentenorganisaties en professionals.

De misse en visie van HUMAX

De missie van het bedrijf is in het kort: Door onbeperkte content nieuwe, spannende ervaringen bieden. Dit probeert HUMAX door consumenten toegang te geven tot elke inhoud, zonder enige beperkingen. Deze missie wordt gerealiseerd door de uitstekende technologie en de innovatieve producten.

‘Tegen 202 het beste Content Consuming Platform-bedrijf ter wereld zijn’, dat is de visie van HUMAX. Hoe willen ze dit bereiken? Ze willen ervoor zorgen dat mensen over de hele wereld via Humax-platforms toegang krijgen tot uiteenlopende informatie, waar ze ook zijn en zonder tijdslimiet.

TV-ontvangers

televisiewinkel.nl biedt verschillende TV-receivers aan van Humax. Neem een kijkje bij het assortiment. Nieuwsgierig naar wat HUMAX nog meer doet? Neem dan ook een kijkje op de eigen website van HUMAX.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top