Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 oktober 2009

HUMAX iHDR-5050c, de nieuwe Humax HD ontvanger

De afgelopen maanden zijn ze al mondjesmaat binnengekomen maar nu zijn ze dan ruim op voorraad: de langverwachte Humax HD tuner met opname mogelijkheid. Geniet van televisie kijken met het fantastische beeld dat deze decoder u biedt.

Netwerkfunctionaliteit

De HUMAX iHDR5050c integreert men moeiteloos in een PC-thuisnetwerk. Daarmee is het mogelijk - middels het zg. het FTP-protocol - vanaf de geïntegreerde harde schijf programma´s te kopiëren naar bijvoorbeeld een PC. Leg zo op simpele wijze een archief aan van programma´s die u later misschien nog eens wilt bekijken. Op dezelfde wijze kunt u ook een archief aanleggen van uw favoriete muziekbestanden en fotoboeken. Let op: de functionaliteit om TV-programma´s te archiveren kan in verband met rechten per zender door de programma-aanbieder worden geblokkeerd.

Opnamecapaciteit

Het aantal uren dat u videoprogramma´s kunt opnemen op de ingebouwde 320GB harde schijf is o.a. afhankelijk van de zg. ´bitrate´ waarin een programma wordt uitgezonden.

Bladwijzers

De HUMAX iHDR-5050c biedt u de mogelijkheid om bladwijzers toe te voegen aan programma´s die u opneemt. U kunt dit vergelijken met de scène-indeling van een DVD. Wilt u een opgenomen programma bijvoorbeeld vanaf een bepaalde scène bekijken, dan selecteert u simpelweg de betreffende scène om vanaf dat moment het programma te bekijken.

Digitaal foto-album met diashow-weergavemogelijkheid

Uw favoriete foto´s met het hele gezin bekijken op uw TV? Dat kan. Direct vanaf een USB-geheugenstick, digitale camera of vanaf de harde schijf van uw Humax ontvanger. Op uw verzoek verzorgt uw iHDR-5050c geheel automatisch een fantastische diapresentatie. Als u wilt zelfs inclusief achtergrondmuziek.

EPG (Electronische Programmagids)

Met een druk op de knop verschijnen de radio en TV-programma´s voor de komende 7 dagen op uw scherm. Het aantal dagen dat programma-informatie vooraf wordt weergegeven en de actualiteit van de informatie hangt af van de programma-aanbieder. Uw favoriete programma´s vindt u simpelweg op naam of genre. Markeer het programma dat u wilt opnemen en met een volgende druk op de knop wordt het programma opgenomen. En natuurlijk ondersteunt de HUMAX iHDR-5050c ook ondertiteling en digitale teletekst.
Time Shift Recording
Deze functie biedt u de mogelijkheid een live uitzending te onderbreken omdat u bijvoorbeeld de telefoon wilt opnemen. Nadat u het gesprek hebt beëindigd start u met een druk op de knop de uitzending precies op de plaats waar u deze had stopgezet. Time Shift Recording maakt het ook mogelijk om tijdens het kijken naar een live programma terug te spoelen naar het punt waarop het programma door u werd ingeschakeld.
Meegeleverde accessoires:
- HDMI-kabel - Scart-kabel - Antenne-kabel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top