Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 april 2010

Infinia televisies LG

Tegenwoordig wordt een televisies niet meer weggestopt achter gesloten deurtjes. Anno 2010 mogen tv's gezien worden! Dat geldt zeker voor de nieuwe Infnia-televisies van LG. Deze mooie serie led en plasma tv’s laten zich kenmerken door hun flinter dunne design.

Opvallend aan de Infinia serie van LG is de samensmelting van de lijst met het scherm. Hoewel sommige televisies over een duidelijk dikke rand beschikken, loopt de rand van de Infinia van LG naadloos over in het scherm.

LE8500

Een topmodel van de Infinia-serie is de LG LE8500, tevens de allereerste Full LED Slim in Nederland! De LE8500 is slechts 3 cm dik en beschikt over TruMotion 200Hz voor haarscherpe beelden.

Pluspunten

De LE8500 leverbaar in 47 inch en 55inch en laat zich niet alleen kenmerken door zijn flinterdunne design maar heeft ook handige extra’s. Zo is het mogelijk om films, foto’s en video’s direct vanaf USB 2.0 of via uw computer op tv af te spelen. Ook handig, u kunt direct YouTube filmpjes en foto’s via Netcast bekijken zonder extra apparatuur.

Voordelig led tv kijken?

Bent u opzoek naar een led-tv in een lagere prijsklasse? Dat kan, LG heeft twee nieuwe modellen die aantrekkelijk geprijsd zijn. Houdt u van compact? Dan is de LG LE5300 een goede optie. Deze compacte tv is verkrijgbaar in 19 inch en 37 inch. Liever iets groter? De LG LE5500 is er in 42 inch tot 55 inch, heeft internetaansluiting en 2 USB aansluitingen!

Meer informatie

Bij televisiewinkel verkopen wij deze nieuwe modellen van LG. Ga naar onze site voor meer informatie of kom lang in onze showroom aan de Bronsstraat 10 in Naarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top