Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 september 2009

Interactieve tv, televisie kijken wanneer het uitkomt!

Kijken wat men wil op het tijdstip dat het uitkomt? Dat is prettiger dan een hele avond zappen in de hoop een leuk programma tegen te komen. Voor diegene die hun favoriete programma’s het liefst kijken op een tijdstip dat het hun uitkomt is Interactieve Televisie de oplossing!

TV kijken wanneer het uitkomt

Met interactieve televisie bepaalt men zelf hoe de ideale tv avond eruit ziet. Er is een ruime keuze uit films en series die bekeken kunnen worden. Selecteer een film of serie en geniet urenlang van de zelf samengestelde TV-avond.

TV pauzeren en opnemen

Moest men vroeger delen van programma’s missen omdat de deurbel ging. Nu is het mogelijk een live-uitzending te pauzeren om daarna - zonder problemen - verder te kijken. De digitale ontvanger neemt namelijk gedurende de rest van het programma alles op zodat men niets meer hoeft te missen. Laat de visite maar komen!

Installatiepakket Interactieve TV

Voor Interactieve Televisie is het nodig een Installatiepakket Interactieve Televisie in huis te halen.

Interactieve TV van Ziggo

Er zijn diverse aanbieders van Interactieve TV. Bij Ziggo bijvoorbeeld bestaat het installatiepakket uit een speciale digitale ontvanger waarmee men ook programma’s op kan nemen. Daarnaast bevat het installatiepakket de benodigde toebehoren om Interactieve Televisie van Ziggo aan te sluiten.

HDTV

Bij Ziggo zijn alle interactieve tv ontvangers HD ready. Dat betekent dat alles wat in HD wordt uitgezonden ook echt in HD bekeken kan worden. Daarvoor is natuurlijk ook een HD ready of Full HD televisie nodig!
Voor meer informatie over interactieve televisie en de verschillende aanbieders verwijzen wij naar onze site!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top