Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 januari 2009

Interesse in Blue-ray stijgt explosief

Het lijkt de goede kant op te gaan met BlueRay, volgens de berichtgeving van Kieskeurig.nl. Zij zagen de afgelopen tijd de interesse in Blu Ray spelers sterk groeien.

Blu Ray

Lange tijd was het onzeker welke kant het op zou gaan met Blu Ray, de Blu Ray Disc en de Blu Ray spelers. Ondanks het feit dat Blu Ray de belangrijkste concurrent HD DVD versloeg, leek Blu Ray bij de consument niet aan te slaan.

Het tij keert

Dit tij lijkt nu te gaan keren. Over het algemeen kan namelijk gezegd worden dat een stijging in interesse van de consument - op Kieskeurig.nl of andere sites - een goede maatstaf is voor de stijging in verkopen. Logisch ook want de consument oriënteert zich eerst alvorens tot aanschaf over te gaan.

Interesse groeit

‘Naast het feit dat steeds meer consumenten zich oriënteren op Blu-ray spelers, stijgt ook het aantal product reviews op Kieskeurig.nl’, stelt Johan Mulder, TV en Videospecialist bij Kieskeurig. ‘In de reviews lees je terug dat de meeste mensen erg tevreden zijn met de spelers. Vooral de beeldkwaliteit krijgt zeer goede beoordelingen. Het is goed om te zien dat de gebruikers onderling elkaars vragen en ervaringen bespreken. Dit zal uiteindelijk ook weer doorwerken in de verkopen.’

Goede tijd voor blu ray

Voor wie nog geen Blu Ray speler heeft, is het nu de juiste tijd om over te stappen. De prijzen zijn zeer goed, over het algemeen zijn er goede deals te maken met spelers inclusief blu ray films en de beeldkwaliteit die men ervoor terugkrijgt is echt super!

Meer informatie? Hier zie je al onze blu ray spelers!

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top