Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 februari 2012

Internetten en ‘naar buiten kijken’ met je Samsung Smart Window

Gewone ramen zijn achterhaald. Ze zijn zelfs saai in vergelijking met Samsungs Smart Window! Hierop kun je internetten en naar buiten kijken. Geen zin meer om naar buiten te kijken? Dan is er een app waarmee je de (digitale) lamellen kunt sluiten.

Smart Window

Het transparante soled-scherm van de Smart Window tv is een touch screen. Via aanraakbediening kun je het internet op of werken met apps. Apps zijn er in alle soorten en maten. Bovendien komen er ook steeds meer bij.

Apps

Via Samsungs Smart Window heb je toegang tot allerlei verschillende apps. Je kunt via de app van Twitter kijken wat je vrienden op dit moment aan het doen zijn, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Zo is er een app om recepten te zoeken, een app om de laatste vliegtijden te checken en een app waarmee je je presentatie kunt afspelen. Handig voor op het werk!Zuinig

Naast de eindeloze mogelijkheden is deze tv ook nog eens ontzettend zuinig. Volgens Samsung wordt hij opgeladen door de zon en verbruikt hij maar 10 procent van de energie van normale schermen.

televisiewinkel.nl

Wanneer de Smart Window televisies te koop zijn en hoeveel ze gaan kosten is helaas nog niet bekend. Zodra Samsungs Smart Window tv naar Nederland komt, zal televisiewinkel deze uiteraard ook in haar assortiment opnemen. Televisies die televisiewinkel al in het assortiment heeft vind je hier.

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top