Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 februari 2013

Kapotte luidspreker controleren

Het zal je maar gebeuren: je hebt een mooie home cinema set en van de ene op de andere dag hoor je een vreemd geluid uit één van de luidsprekers komen. Wat nu? Gelijk terugsturen naar de fabrikant is wel heel rigoureus. Plasma-Discounter.nl vertelt hoe je kunt controleren of je speaker echt kapot is.

Wisselen van kanaal

De eerste controle is vrij logisch. Sluit de betreffende speaker aan op een ander kanaal. Sluit hem aan op je receiver of op je alles-in-één home cinema set. Als je dan nog steeds een gek geluid hoort, is de kans groot dat je luidspreker echt kapot is. Het kan echter ook zijn dat het probleem juist in de receiver of de home cinema set zit. Door te wisselen van kanaal kom je er achter waar de oorzaak van het probleem ligt.

Bekabeling

Een laatste oplossing zou de bekabeling kunnen zijn, wanneer deze niet in orde is, kan dit ook problemen veroorzaken. De oplossing hiervoor is natuurlijk simpel, want een nieuwe kabel is zo gekocht!

Garantie

Is de luidspreker echt kapot? Neem dan contact op met de fabrikant. Wanneer het product nog binnen de garantietermijn valt kun je hem zonder problemen laten vervangen. Is de luidspreker al wat ouder en ben je eigenlijk ook wel toe aan een nieuwe home cinema set?
Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen door de scherpe prijzen! 
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top